085 048 61 04

Snelle en flexibele service die past bij jouw bedrijf

Je zakelijke smartphone of tablet kapot? Geen probleem! Wij repareren toestellen van diverse merken, zoals Apple, Samsung, OnePlus, OPPO, Nokia, Huawei, Google Pixel, Microsoft, Sony, LG en Xiaomi. Schermreparaties, een nieuwe batterij of een kapot moederbord? Niets is ons te gek!

Wij bieden onze klanten
de volgende services

Walk-in service

Kom langs bij één van onze 10 winkels voor de allersnelste service. Wij repareren je toestel binnen 30 minuten en zorgen voor een handige verzamelfactuur. Zo zijn je medewerkers volledig ontzorgd!

Haal- en brengservice (Fast)

Kies je voor onze haal- en brengservice, dan komen wij je toestel op kantoor in Amsterdam ophalen en brengen we dit binnen 4 uur gerepareerd weer terug.

Haal- en brengservice (Normal)

Is je bedrijf niet gevestigd in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Haarlem, Utrecht of Rotterdam? Dan werken we met een logistieke partner. Toestellen worden in dat geval binnen 3 tot 5 dagen gerepareerd teruggebracht.

Werkwijze

Voor veel professionals zijn een goed functionerende zakelijke smartphone, laptop en tablet onmisbaar. Geven deze dan ook problemen, dan is dit zeer vervelend. Gelukkig ben je met de hulp van ThePhoneLab binnen no-time weer online. Wij begrijpen dat de reparatie van je toestel weinig tijd en moeite mag kosten, en hebben onze services hier volledig op ingericht.

Via een persoonlijke specialist plan je snel en makkelijk een afspraak in. Dit kan zowel in de winkel als online. Wij stellen vervolgens een diagnose en gaan direct aan de slag. Binnen enkele uren kun je het toestel weer ophalen óf wordt dit netjes afgeleverd aan je bureau.

01

Kom langs of verzend

02

Diagnose
 

03

Reparatie
 

04

Ready to go
 

01

Kom langs of verzend

02

Diagnose

03

Reparatie

04

Ready to go

Wij repareren alle
merken en devices

Meer informatie nodig?

Geef Carlo een belletje, of mail naar [email protected].
06 39 20 65 70

Download de brochure

Ontdek op je gemak alle voordelen van ThePhoneLab Zakelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Wij gebruiken cookies op onze websites, door het gebruik van de website gaat u hiermee akkoord.