085 048 61 04
085 048 61 04
5/5
9785 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Onze
voordelen

Benieuwd naar de prijzen?

Wie zijn wij?

ThePhoneLab weet alles over smartphones en tablets. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak.

We zijn dol op techniek...

En werken graag met onze handen. Is je device kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel en makkelijk, direct in de winkel, met of zonder afspraak.

Boris Blijham

Eigenaar ThePhoneLab

ThePhoneLab streeft naar heldere en open communicatie. Zonder poespas. Wij zijn betrouwbaar en competent, en dat stralen we ook uit. Je ziet het aan onze cleane, frisse winkel en hightech lab, én aan onze mensen. Kwaliteit en prijzen van onderdelen houden we nauwlettend in de gaten – en daar handelen we naar. Zo kunnen we de beste service en de hoogste kwaliteit bieden, tegen de laagste prijs.

Onze
voordelen

Wat doen wij?

ThePhoneLab repareert smartphones en tablets. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Persoonlijk

Een vast contactpersoon, wel zo makkelijk

Deskundig

100k+ devices gerepareerd

Makkelijk

Topservice zonder gedoe

Onze mensen

ThePhoneLab-specialisten vinden het een feest om de nieuwste technieken en toestellen te leren kennen, en deze volledig te doorgronden. Zo blijven we leren en hebben we inmiddels samen een enorme dosis expertise opgebouwd. We gaan geen enkel probleem uit de weg en beginnen even fluitend aan een schermreparatie als aan een complexe reparatie van een moederbord.

Benieuwd naar de prijzen?

Geef Carlo een belletje, of mail naar [email protected].
06 39 20 65 70

Download de brochure

Ontdek op je gemak alle voordelen van ThePhoneLab Zakelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over onze zakelijke oplossingen?

Meer weten over onze zakelijke oplossingen?

Wij gebruiken cookies op onze websites, door het gebruik van de website gaat u hiermee akkoord.